Groenten zijn aan een wereldwijde opmars bezig. Zij zijn niet langer een bijgerecht, maar hebben het in zich om te stralen op elk bord! Bij Eminent Seeds ontwikkelen we continu nieuwe specialiteiten voor telers en waarbij onze veredelaars op zoek zijn naar hogere productie, meer resistentie en steeds weer nieuwe variaties in smaak, kleur en vorm.

De hele keten in één hand

Eminent Seeds werkt nauw samen met Eminent Produce en Eminent Food, dé specialisten in bijzondere tomaten, paprika’s en pepers. We ontwikkelen nieuwe soorten, produceren en vermarkten deze specialties. Allemaal met onze eigen vakmensen. Wat ons bindt, is de passie voor bijzondere groenten en de drive om iedereen daar zo vers mogelijk van te laten genieten.

Lees meer over Eminent Food

Door kwekers, voor kwekers

Eminent Seeds is opgericht door kwekers en weet dus precies waar de behoeften en kansen liggen. In ons eigen ontwikkelomgeving en in samenwerking met onze ketenpartners ontstaan de ideeën voor nieuwe eigenschappen en variëteiten. Hier krijgen ze alle ruimte om te ontkiemen.

Natuurlijke innovatie

Elke dag zijn we op zoek naar nieuwe manieren om meer productie uit een vierkante meter te halen en de resistentie te vergroten. De enige begrenzing aan onze creativiteit is dat we niet doen aan genetische modificatie. Liever vinden we een natuurlijk weg door gebruik te maken van de meest moderne technieken.

Bekijk onze complete productrange.