Groenten zijn aan een wereldwijde opmars bezig. Zij zijn niet langer een bijgerecht, maar hebben het in zich om te stralen op elk bord! Bij Eminent Seeds ontwikkelen we continu nieuwe specialiteiten voor telers en waarbij onze veredelaars op zoek zijn naar hogere productie, meer resistentie en steeds weer nieuwe variaties in smaak, kleur, vorm en maat.

De hele keten in één hand

Eminent Seeds is onderdeel van Eminent, dé specialist in bijzondere tomaten, pepers en paprika’s. Wij zijn de enige in Nederland die de hele keten beheerst. We ontwikkelen nieuwe soorten, telen ze en zetten ze in de markt. Allemaal met onze eigen vakmensen. Wat ons bindt, is de passie voor bijzondere groenten en de drive om iedereen daar zo vers mogelijk van te laten genieten.

Lees meer over Eminent Food

Door kwekers, voor kwekers

Eminent Seeds is opgericht door kwekers en weet dus precies waar de behoeften en kansen liggen. In onze eigen ontwikkelomgeving en in samenwerking met onze ketenpartners ontstaan de ideeën voor nieuwe eigenschappen en variëteiten. Hier krijgen ze alle ruimte om te ontkiemen.

Natuurlijke innovatie

Elke dag zijn we op zoek naar nieuwe manieren om meer productie uit een vierkante meter te halen en de resistentie te vergroten. De enige begrenzing aan onze creativiteit is dat we niet doen aan genetische modificatie. Liever vinden we een natuurlijk weg door gebruik te maken van de meest innovatieve technieken. Zo is onze gepatenteerde Tomberry® ontstaan, de kleinste tomaat ter wereld.

We verrassen steeds weer met nieuwe paletten in vorm, maat, kleur en smaak.

Bekijk onze complete productrange.